Let op!

Deze vereniging is niet langer de actieve vereniging.
Dit venster moet gesloten worden.

Een moment geduld A.U.B.

Het systeem is informatie aan het verwerken
Registreren
Naam vereniging
Gegevens contactpersoon
Aanhef
Achternaam
Tussenvoegsel
Voornaam
E-mailadres
Telefoon
Akkoord algemene voorwaarden (Download PDF)
Hou mij op de hoogte van ontwikkelingen

Welkom op de registratiepagina van het nieuwe online administratiesysteem van VVEgemak, de beste manier om zelf uw vereniging van eigenaren te beheren.

Een aantal gegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot VVEgemak Start, de gratis basisversie van het softwaresysteem voor VvE's, VVEgemak Public. Vul op deze pagina de naam van de VvE in, de huidige contactpersoon/beheerder, (dat is vaak de voorzitter of de secretaris) en het bijbehorende e-mailadres. Dit e-mailadres fungeert als de gebruikersnaam voor de account bij VVEgemak Start.

Nadat deze gegevens zijn ingevuld en verzonden ontvangt u een bevestigingsmail met een wachtwoord waarmee u in het vervolg kunt inloggen op de website van VVEgemak. Bewaar uw wachtwoord zorgvuldig! Wanneer de e-mail niet in uw Postvak IN verschijnt kan het zijn dat de e-mail in de Ongewenste berichtenmap terecht is gekomen.

Op de website van VVEgemak is aangegeven op welke wijze u contact op kunt nemen indien u tijdens het gebruik van VVEgemak Start vragen hebt.

Wij wensen u veel gebruiksgemak toe.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van VVEgemak